KIEM SELECT en de KIEM KOMPAS ACADEMY

Voor jouw ontwikkeling als managementondersteuner.

Laat de 40 jaar ervaring van Kiem Select in jouw vak en met managers voor je werken.

 

Als managementondersteuner/secretaresse weet je maar al te goed dat jouw eigen ontwikkeling binnen jouw vak in jouw eigen handen ligt.

Toch is de stap om (weer) naar ‘school’ te gaan vaak een hoog te nemen drempel.

Bij de Kiem Kompas Academy is deze drempel laag, omdat we met kleine groepen werken. Groepen die bestaan uit jouw vakgenoten met docenten/trainers die jouw beroep kennen en begrijpen. Fysiek onderwijs, omdat de wisselwerking tussen docent/trainer en studenten/deelnemers (ook onderling) van groot belang is bij de kennisoverdracht.

 

Wat ga je o.a. leren bij de Kiem Kompas Academy?

 

  • Post-hbo leergang Bedrijfs- en Organisatiekunde voor de secretaresse.

Van de docent van Rieel-organisatieverbeteringen leer je te begrijpen wat deze kennis voor jou betekent als topondersteuner. Na een goede afsluiting van de opleiding ontvang je een hbo-certificaat. 

Deze leergang start dit najaar!

 

  • De workshop ‘de assertieve managementondersteuner’.

Je leert van de Kiem Kompas business executive coach hoe je op een juiste manier zaken onder het voetlicht kunt brengen bij jouw manager. Jezelf profileren zodat je wordt gezien en gehoord in jullie samenwerking. Haar persoonlijke kennis van het secretaressevak en haar coaching van managers/bestuurders geven jou een unieke kijk op jouw positie in samenwerkingen.

            Deze workshop vindt plaats op 25 september a.s. 

 

  • De Secretaressemeetlat

Een individueel plenair EVP-traject. Jouw ervaringsprofiel wordt in kaart gebracht in relatie tot jouw opleidingsachtergrond. Een graadmeter voor jezelf, maar ook voor jouw huidige of toekomstige werkgever. Vergroot hiermee jouw kansen op de arbeidsmarkt.

 

 

Klik op de link en lees meer over Kiem Select, Kiem Kompas, de Kiem Kompas Academy op  https://www.kiemselect.nl

Informatie aanvragen of aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-40594965/0575-571610.