KIEM SELECT en de KIEM KOMPAS ACADEMY

Voor jouw ontwikkeling als managementondersteuner.

Laat de 40 jaar ervaring van Kiem Select in jouw vak en met managers voor je werken.

 

Dat bleek maar weer eens uit de belevingen van de deelnemers van de workshop “De Assertieve Managementondersteuner”, die op 25 september jl. heeft plaatsgevonden. 

Onder de vakkundige leiding van onze executive & organisatie coach, Elsbeth van Lienden, werden zij meegenomen in de optimalisering van hun bijdrage aan de samenwerking met een manager. Hoe profileer je jezelf en hoe zeg je wat ertoe doet, zodat je die meerwaarde kunt zijn waar de manager van nu op zit te wachten.

Enkele reacties:

  • Het was een nuttige ochtend. Goed om eens afstand te doen van het werk en na te denken over hoe je zaken aanpakt. Hartelijk dank Cora Toker en Elsbeth van Lienden.
  • Voor mij was het tijdens de workshop weer even sparren met vakgenoten o.l.v. Elsbeth van Lienden en de workshop was perfect georganiseerd door Cora Toker van Kiem Kompas Academy. Je bent tenslotte nooit te oud om vakkennis goed te onderhouden en bij te leren.

Hier stopt het niet wat deze workshop betreft. We gaan verder! Niet alleen met een nieuwe datum voor deze workshop (zie verderop in deze update), maar ook naar een verder beklijvende ondersteuning van de deelnemers! Binnenkort volgt hier meer informatie over.

 

  • De post-hbo leergang; Bedrijfs- en organisatiekunde voor de secretaresse.

Hiervoor kun je jezelf nu inschrijven*! Het streven is om dit najaar nog een leergang op te starten. Afhankelijk van de Corona maatregelen kan dit worden verschoven naar februari 2021.

Bel of mail Cora Toker voor meer informatie en het inschrijfformulier. Ook voor vragen kun je bij haar terecht. 

De ontwikkelingen in het vak, de veranderende positie van de secretaresse op de arbeidsmarkt en de inzichten in het vak volgen elkaar snel op. 

Blijf bij en vergroot jouw kennis, kansen maar vooral werkplezier!

*De opleiding volgen en betalen in 2020, betekent in 2021 financieel aftrekbaar van de belastingen.

 

  • De Secretaressemeetlat

Een individueel plenair EVP-traject. Jouw ervaringsprofiel wordt in kaart gebracht in relatie tot jouw opleidingsachtergrond. Een graadmeter voor jezelf, maar ook voor jouw huidige of toekomstige werkgever. Vergroot met deze relatief kleine investering jouw kansen op de arbeidsmarkt. Meten is tenslotte nog altijd weten!

 

  • De workshop “de Assertieve Managementondersteuner”.

Op 5 februari a.s. staat een nieuwe workshop met dit onderwerp gepland. Mocht je interesse hebben, dan kun jezelf individueel aanmelden, maar de workshop kan ook aan een team van managementondersteuners worden gegeven. Desgewenst in-company voor minimaal 2 tot 4 personen. Vraag hier gerust een offerte voor aan.

Hoe fijn zou het zijn om met jouw collega’s op de werkplek gezamenlijk te werken aan de optimalisatie van jullie onderlinge samenwerking maar nog meer met jullie management/directie(team).

 

Dit was update nr. 2 over het ontwikkelpakket van de Kiem Kompas Academy.

Klik op de link en lees meer over Kiem Select, Kiem Kompas, de Kiem Kompas Academy op  https://www.kiemselect.nl

 

Informatie aanvragen of aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-40594965/0575-571610.