Voor jouw ontwikkeling als managementondersteuner.

Laat de 40 jaar ervaring van Kiem Select in jouw vak en met managers voor je werken.

 

Met veel plezier en passie heeft het team van Kiem Kompas en de Kiem Kompas Academy de volgende opleiding, Masterclaas en workshop opgezet.

Het kan zijn dat financieel e.e.a. drukt op budgetten die in Coronatijd niet altijd de ruimte laten om in jezelf te investeren. Ook voor dit soort prangende vragen zijn oplossingenen voor jou en eventueel jouw werkgever. Laat het je dus niet weerhouden om aan jouw ontwikkeling te gaan werken. Neem contact op met ons en we helpen je zoveel mogelijk verder.

  • De Kiem Kompas Academy biedt met het erkende SBB leerbedrijf Rieel-organisatieverbeteringen de post-hbo leergang Bedrijfs- en organisatiekunde voor de secretaresse aan. Na 5 maanden kun je een hbo-certificaat halen waarbij je diepgang in jouw ondersteuning en samenwerking met een manager en/of team kunt realiseren. Geschikt voor de mbo+ secretaresse qua opleiding, werk- en denkniveau (eventueel met een hbo-opleiding niet specifiek secretarieel gerelateerd, kan ook als vervolg op de Secretaressehogeschool worden gezien). De eerste aanmeldingen zijn al gedaan. De studenten starten op 22 januari 2021. Heb je interesse meld je dan aan bij Cora Toker.
  • De Masterclass “De Assertieve Managementondersteuner” van de Kiem Kompas Academy, o.l.v. van de executive- en organisatiecoach Elsbeth van Lienden, is speciaal voor de managementondersteuner die een proactieve rol in de samenwerking met haar/zijn managers of directieleden wil nemen. Als lid sluit je met jouw vakgenoten maandelijks aan bij een online bijeenkomst en ben je welkom bij de fysieke eindbijeenkomst met een actueel thema. Je kunt op elk moment instappen na het volgen van de bijbehorende workshop.
  • De workshop “De Assertieve Managementondersteuner” vindt plaats op 5 februari 2021. Wordt gegeven door Elsbeth van Lienden. Een eyeopener voor de secretaresse in de optimalisering van de samenwerking met managers en directieleden.

Domme vragen zijn er niet voor ons. Het is juist dom een vraag niet te stellen.

Bel of mail dus als je meer informatie/brochures wilt ontvangen (06-40594965 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).