De Griekse letter Delta staat symbool voor de eeuwige verandering. Een constant gegeven in de ontwikkeling  van de mens, maar ook binnen een altijd door ontwikkelende organisatie.

Een gegeven waar een ieder in de huidige tijd mee te maken krijgt gezien de veranderingen in ons leef- en werkklimaat

Specifiek gericht op de groep managementondersteunend personeel heeft Kiem Select een verandermanagementtraject opgezet: ‘het Deltaplan van Kiem Select’.

Er zijn twee trajecten t.b.v.:

  • de individuele managementondersteuner waarbij een plan van aanpak wordt gemaakt op het gebied van het verbeteren van jezelf en jou ‘wakker’ te maken voor jouw mogelijkheden als ondersteuner (particulier of in opdracht van een organisatie;),
  • het secretariaat; een plan van aanpak om uw secretariaat aan te passen aan de wensen/eisen van de huidige tijd en in de toekomst. Kostenbesparend en duurzaam.

Al deze stappen worden persoonlijk begeleid door Cora Toker en/of door haar specialistenteam. De uitvoering van elk traject verschilt in details per individu en/of organisatie.

Je hoeft niet sterk te zijn om iets vast te houden, maar je moet heel sterk zijn om iets los te laten.

 

Referenties:

Annemarieke P: "Het Deltaplan kan ik van harte aanbevelen. Je krijgt hierdoor een mooi inzicht in jezelf, waar je staat in je werk en waar je naar toe wilt. Ik heb hier ontzettend veel aangehad."