Kiem Select - Koerier

logo


 

---
---

Een welgemeende Kerstgroet!

Christmas comes but once a year.....
It is our privilege to celebrate the joy and cheer....
Together.....

Kerst is echt een periode om 'samen' te vieren met familie en vrienden. Het feest van licht, geborgenheid en dankbaarheid.
Er wordt teruggekeken op een jaar, dat bijna achter ons ligt. En er wordt vooruit gekeken naar de kansen en mogelijkheden in het nieuwe jaar.

Kiem Select kijkt terug op een prachtig jaar, waarin naast werving en selectie en counseling ook outplacement aan de dienstverlening is toegevoegd.
Voor het nieuwe jaar staan nieuwe kansen en mogelijkheden al weer op stapel en hoop ik de mijlpaal van 20 jaar Kiem Select te mogen behalen.

Zonder het vertrouwen van mijn opdrachtgevers en kandidaten heeft Kiem Select geen bestaansrecht. Ik ben u dus dankbaar voor de open manier van samenwerken. Een werkwijze die ik graag in 2016 en natuurlijk ook daarna met veel plezier wil voortzetten.

Met een hartelijke en welgemeende Kerstgroet,

Cora Toker
Directeur


PS.: ook bij deze Kiem Select Koerier aandacht voor een aantal kandidaten, die u in het nieuwe jaar de juiste ondersteuning op secretarieel gebied kunnen bieden.

 

T. 0575-571610
M. 06-40594965
E.  kiemselect@toker.demon.nl
W. www.kiemselect.nl
 
 

Een Kerst Spotlight voor een allround secretarieel ondersteuner (hbo).

Een allrounder met een hbo office manager (ISBW) en Middle management (ICM).

Opzegtermijn: per direct beschikbaar. Heeft in 2015 gedurende 8 maanden via Kiem Select gewerkt op uitzendbasis.
Werkt 36-40 uur per week.
Werkregio omgeving Apeldoorn, Arnhem

Een fantastisch mens, die hard heeft gewerkt aan zichzelf en door opleiding en werkervaring een allround secretarieel ondersteuner is geworden (met aanleg voor leiding geven). Secretarieel, financieel, administratief; ze beheerst deze vaardigheden. Is praktisch ingericht, houdt van korte (communicatie) lijnen om tot (gezamenlijke) beslissingen te komen. Gaat respectvol om met haar medemens, maar gaat hierdoor confrontaties niet uit de weg.

Stelt vragen om zaken helder te krijgen en op te lossen. Durft zichzelf kwetsbaar op te stellen. Is wars van roddelen en zal mensen hierop aanspreken als dit fenomeen zich voordoet. Ze is geen type voor een PA-functie, maar meer een (directie)secretaresse voor een team. Geef haar een ruim gevuld takenpakket en ze floreert.

Een Kerst Spotlight voor een zeer ervaren management assistente (hbo).

Een management assistente met hbo management assistent behaald bij het NCOI.

Opzegtermijn: midden januari 2016 beschikbaar. Momenteel via Kiem Select werkzaam op uitzendbasis.
Werkt maximaal 24 per week.
Werkregio Arnhem/Apeldoorn.

Een gedreven harde werkster. Wil graag tot in detail haar werkzaamheden goed kunnen vervullen voor de manager of het team waar zij werkzaam voor is. Heel loyaal naar haar werkgever toe. Heeft zowel voor de profit als de non-profit sector gewerkt. Is goedlachs met een uitstekend gevoel voor humor. Perfectionistisch ingesteld en zeker dienstverlenend te noemen.

Op het gebied van automatisering vindt zij het geen probleem om haar onbekende computerprogramma's 'uit te vogelen'. Commercieel in haar meedenken met manager, collega en (interne) klant. Een teamplayer met respect naar haar collega's toe. Zet graag haar schouders onder haar werk; zowel het standaard secretaressewerk als nieuwe uitdagingen die op haar pad komen.

Representatief met een vlotte manier van communiceren. Ze wil graag parttime werken (16-24 uur per week).

 

Referentie van de directeur-bestuurder van de organisatie waar zij 16 jaar voor heeft gewerkt:

Zij is een hartelijke collega met wie het prettig werken is, een uitstekende en ervaren secretaresse die zich thuis voelt op het directie- en bestuurssecretariaat en het management veel werk uit handen neemt. Ze is een open persoonlijkheid die gemakkelijk contacten legt binnen alle lagen van de organisatie en extern met klanten en zakelijke relaties. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

 

Een Kerst Spotlight voor hbo office manager/directiesecretaresse.

Een directiesecretaresse/office manager met een recentelijk behaald hbo-certificaat van De Secretaressehogeschool.

Opzegtermijn: per direct beschikbaar.
Werkt maximaal 32-36 uur per week.
Werkregio omgeving Apeldoorn/Zwolle.

Een directie/MT ondersteuner pur sang met leidinggevende capaciteiten. Ze vormt een klankbord en sparringpartner voor de directie. Neemt werk uit handen en initiatieven om taken van een manager te verlichten. Ontlast hierdoor en vormt, indien nodig, een stootblok voor de directie om hem/haar te ontzorgen. Om dit te kunnen doen moet zij wel 100% back-up ontvangen van haar manager. Een samenwerking 1:1.

M.b.t een secretariaat is zij een coachende leidinggevende. Ze is heel beschaafd, maar open en direct in haar communicatie. Maak je met haar een afspraak, dan verwacht ze ook dat deze wordt nagekomen. Zo niet, dan spreekt ze je hier wel op aan zonder te krenken. Pittig maar altijd respectvol naar anderen toe. Uiterst plezierig in de omgang en collegiaal.

Ze heeft ervaring met het werken onder druk en in situaties waarbij integriteit en betrouwbaarheid van groot belang waren in haar functioneren. Bijv. bij reorganisaties. Naast integriteit en betrouwbaarheid heeft zij ook eerlijkheid hoog in het vaandel staan.

Kortom een prettige vakvrouw, recht door zee met zeer goede commuicatieve vaardigheden.

 


 

 

--
www.kiemselect.nl | contactTwitter
--