Kiem Select - Koerier april 2016

logo


 

---
---

Visies 2016 m.b.t. veranderingen voor organisaties m.b.t. de (wereld)economie, maar inherent hieraan, ook m.b.t. het secretaressevak.

Beste lezer,

De visies van allerlei instanties over hoe Nederland er voor staat in 2016, worden organisaties/ondernemers het eerste kwartaal van het jaar bijna om de oren gesmeten. Ook Kiem Select krijgt hiermee te maken en weet dat de vertaling naar het functioneren van de secretarieel ondersteuner nu en in de toekomst, snel moet worden gemaakt.
Vanzelfsprekend is dit geen nieuw fenomeen voor mij. Opdrachtgevers en ook het kandidatenbestand worden door mij regelmatig op de hoogte gebracht van wat de mogelijkheden zijn binnen het secretaressevak en de samenwerking met een manager/management team.

Afgelopen maand is er nog een column aan gewijd. Naar aanleiding hiervan denken kandidaten ook actief mee en schrijven hierover een gastencolumn op de site van Kiem Select.

De rol van de manager ontwikkelt verder binnen organisaties die zich aanpassen en veranderen binnen de sterk fluctuerende nationale en internationale economie. Hierdoor zijn de taken van de secretarieel ondersteuner ook aan vele veranderingen onderhevig.
U als manager heeft de juiste ondersteuning nodig van een rechterhand die up-to-date is binnen haar vakgebied en uw werkzaamheden op de juiste manier kan interpreteren en ondersteunen. Met andere woorden; ondersteuning van nu!!

Onderstaand een aantal kandidaten, die extra in het zonnetje worden gezet. Zij zijn klaar voor de toekomst en zullen blijven anticiperen op hun werken voor de managementlaag van een organisatie. Hun cv's zijn op aanvraag beschikbaar.

Heeft u niet het juiste gevoel bij deze selectie, bedenk dan dat dit slechts een greep is uit het uitgebreide bestand van Kiem Select.
Bovendien is het verstandig om eerst de vacature met mij door te nemen alvorens een specifiek op uw vacature gerichte search en  selectie kan worden gemaakt.

Ik ben u en uw organisatie graag van dienst met het complete dienstenpakket van Kiem Select. Dit pakket bestaat naast werving- en selectie ook uit counselling, reorganisaties van secretariaten en outplacement gericht op de secretaresse.
Bel of mail dus gerust voor meer informatie of om vrijblijvend een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Met een vriendelijke groet,


Cora Toker

T. 0575-571610
M. 06-40594965
E.  kiemselect@toker.demon.nl
W. www.kiemselect.nl
 
 

Een Spotlight voor een personeelsfunctionaris/management assistente.

Een ervaren personeelsfunctionaris/management assistente (hbo personeelsmanagement en accountmanagement).

Opzegtermijn: per direct beschikbaar. (Heeft tussen 2005 en 2007 gedurende 2 jaar gewerkt bij opdrachtgever vanKiem Select.)
Werkt 32 uur per week.
Werkregio omgeving Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem.

Het is altijd een cadeautje als een kandidate je na 10 jaar nog weet te vinden bij het zoeken naar een nieuwe werkomgeving. In die tijd heeft deze kandidate zich zeer positief ontwikkeld. Ze zoekt nu een combinatie van werkzaamheden m.b.t. het secretarieel ondersteunen en het werken op HR-gebied. Ideaal voor een wat kleinere organisatie, die op deze manier HR-werkzaamheden professioneel kan onderbrengen naast het ondersteunen van een manager of MT.

Ze beheerst de basisvaardigheden op secretarieel gebied (agendabeheer, notuleren, correspondentie, etc.) en op personeelsgebied adviseert zij omtrent training- en opleidingstrajecten, correcte toepassing van het personeelsbeleid, werving en selectie, begeleiding beoordelingen/proces, etc.

Een representatieve kandidate, communicatief sterk (to the point en luistert goed). Ze straalt rust uit, ook in een hectische omgeving. Ze pakt zaken snel op.

Een Spotlight voor een zeer ervaren management assistente (hbo).

Een management assistente/executive assistant met hbo management support behaald bij het ISBW.

Opzegtermijn: per direct beschikbaar.
Werkt 32-40 uur per week.
Werkregio Amersfoort/Apeldoorn.

Haar ambities liggen in het zo optimaal mogelijk ondersteunen van een MT of manager en een prettige, gezonde samenwerking met haar collega's (-secretaresses).

Communicatief is zij sterk, maar niet dominant. Ze verstaat ook de kunst van het daadwerkelijk luisteren. Ze gaat voor het behalen van het beste resultaat voor het secretariaat, de organisatie en zichzelf.

Een ervaren 'rot' in het vak die snel haar weg vindt binnen een organisatie door haar jarenlange werkervaring. Als interimkracht voor korte perioden en in loondienst voor langere perioden (zie referentie).

Referentie van een directeur waar zij werkzaam voor was gedurende de werkperiode 08/'09-06/'13:

Zij heeft een aantal jaren de (jonge en nieuwe) afdeling ondersteund en was in die periode ook mijn secretaresse. Een nieuwe afdeling kent nog geen vastgelegde procedures en werkwijze en vraagt de nodige flexibiliteit van mensen. In dit plaatje past zij prima, ze weet van aanpakken, is nooit te beroerd om voor iemand iets te doen. Bedenkt nieuwe en handige manier van werken, legt makkelijk contact met mensen. Ze heeft veel energie en zeker niet onbelangrijk, ze zorgt voor een vrolijke noot binnen een team. Als secretaresse heeft ze me veel werk uithanden genomen en mij goed geholpen bij het opzetten van een nieuw bedrijfsonderdeel binnen de organisatie. Ik heb heel prettig met haar samengewerkt.

Een Spotlight voor hbo project ondersteuner met hbo eventmanagement en Schoevers Management Assistente.

Een project/secretarieel ondersteuner met een recentelijk behaald hbo-certificaat Eventmanagement (NCOI).

Opzegtermijn: per direct beschikbaar.
Werkt maximaal 32-36 uur per week.
Werkregio omgeving Apeldoorn/Zwolle.

Deze kandidate is enthousiast en ondernemend; een oplossingsgerichte duizendpoot. Prettig doorzettingsvermogen en een organisatietalent pur sang. Ze is commercieel denkend.

Als secretarieel (project) ondersteuner voor bijv. een (project)manager is zij een steun en toeverlaat. Ze houdt overzicht (m.b.t. projecten ook financieel) en kan een controlerende functie binnen een team innemen. Planningen houdt zij in de gaten zodat deadlines worden gehaald en acteert hierop indien nodig. Notuleren en actielijsten bewaken. Houdt operationele knelpunten in de gaten en doet voorstellen ter verbetering van (project) ondersteunende processen.

De huidige manier van secretarieel ondersteunen past bij haar. Indien deze taken kunnen worden aangevuld met het organiseren en plannen van evenementen, dan worden deze beide passies van deze kandidate gecombineerd en ziet zij dit als de kers op de taart.
 

--
www.kiemselect.nl | contactTwitter
--