Kiem Select - Koerier juli/augustus 2016

logo


 

---
---

De zomer breekt steeds verder door binnen uw organisatie. Rustig aan of ........?

Geachte lezer,

De vakantieperiode begint warm te lopen. De regio's volgen elkaar in een vlot tempo op om Nederland de komende weken in 'de komkommertijd' onder te dompelen.

Of toch niet?

Juist nu is het tijd om te zoeken naar die nieuwe management ondersteuner, hr-adviseur of misschien wel de aanzet om de dienstverlening van uw management ondersteuners/secretaresses/secretariaat eens onder de loep te nemen.

De tijd is rijp om de voordelen van de veranderingen binnen het secretaressevak t.o.v. uw organisatie inzichtelijk te maken. Hoe klein of groot deze ook zullen zijn, de eerste stappen hierin zijn niet gemakkelijk. Daarom is het belangrijk deze in alle rust te nemen en te bespreken.

'No better time than the present' om de komende relatief rustige tijden om te zetten naar kwalitatief productieve tijden.

Onderstaand treft u een greep uit het kandidatenbestand van Kiem Select aan. Deze kandidaten kunnen uw organisatie op zeer korte termijn komen versterken. Tijdelijk op uitzendbasis of via een (kort lopend) contract.

Om de dienstverlening van uw secretariaat/secretaresses te inventariseren, kunt u het Deltaplan van Kiem Select activeren. Dit plan is ook in fases in te zetten voor het optimaliseren van de management ondersteunende dienstverlening binnen uw organisatie.
Integer, respectvol handelend, verbindend, efficiency verhogend en kostenbesparend vormen samen de kern van dit plan ten voordele van u, uw medewerkers en uw organisatie.

Neem gerust contact met mij op over de kandidaten, verdere mogelijkheden op werving- en selectiegebied i.c.m. het uitgebreide kandidatenbestand en het Deltaplan van Kiem Select.

'Making sense of secretarial support' kan ook voor uw organisatie realiteit worden!

Een afspraak is snel gemaakt. Ik kom graag op uw uitnodiging naar u toe voor een persoonlijke kennismaking en gesprek.

Met zonnige zomergroet,


Cora Toker
Directeur Kiem Select

T. 0575-571610
M. 06-40594965
E.  kiemselect@toker.demon.nl
W. www.kiemselect.nl
 
 

Een Spotlight voor de ervaren management ondersteuner, recentelijk afgestudeerd hbo.

Een senior management ondersteuner met leidinggevende capaciteiten (afgelopen jaar haar hbo-certificaat bij de Secretaressehogeschool behaald).

Opzegtermijn: per direct beschikbaar.
Werkt 32 uur per week (bespreekbaar).
Werkregio omgeving Zwolle/Apeldoorn/Deventer.

Ga maar even recht zitten, want dit is een directie/MT ondersteuner pur sang met prima leidinggevende capaciteiten.

Ze vormt een klankbord en sparringpartner voor een directie. Neemt werk uit handen om taken te verlichten. Neemt initiatieven hierin en ontlast hierdoor.

Vormt, indien nodig, een stootblok voor de directie om hem/haar te ontzorgen. Ze heeft hiervoor wel 100% back-up nodig van een directie. M.b.t. een secretariaat is zij een coachende leidinggevende. Ze is heel beschaafd en open in haar communicatie, maar absoluut direct te noemen. Maak je met haar een afspraak, dan verwacht ze ook dat deze wordt nagekomen. Zo niet, dan spreekt ze je hierop aan zonder te krenken. Je mag haar ook altijd aanspreken op haar verantwoordelijkheden. Ze is pittig, maar altijd respectvol naar anderen toe. Uiterst plezierig in de omgang, collegiaal en zeer representatief.

Ze heeft ervaring met het werken in situaties waarbij integriteit en betrouwbaarheid van groot belang waren in haar functioneren bij bijv. de Regiopolitie. Naast integriteit en betrouwbaarheid heeft zij ook eerlijkheid hoog in het vaandel staan.

Kortom een zeer prettige vakvrouw, recht door zee met zeer goede communicatieve vaardigheden, die haar een uitstekend leidinggevende maken.

 

 

Een ervaren management ondersteuner/centraal punt van een organisatie (afgelopen jaar haar hbo-certificaat bij de Secretaressehogeschool behaald).

Opzegtermijn: per direct beschikbaar.
Werkt graag fulltime (bespreekbaar).
Werkregio omgeving de Achterhoek, Apeldoorn/Deventer/Arnhem bespreekbaar.

Zoekt een functie waar zij haar intelligentie, kennis en vaardigheden kan gebruiken. Op die manier wil ze zichzelf verder ontwikkelen in haar functioneren, maar ook als persoon. Het beste uit zichzelf halen en uit anderen.

Een uitstekend organisator en planner. Communiceert helder en duideijk. Pakt zaken snel op en kan vlot schakelen tussen diverse onderwerpen. Houdt overzicht en voorkomt hierdoor vaak mogelijke problemen voor een manager/organisatie door tijdig te signaleren en te reageren. Tijdsdruk en een zekere mate van stress vormen voor haar geen probleem. Haar kennis van de Nederlandse taal is uitstekend, maar ook de talen Engels, Duits en Frans vormen geen probleem voor haar.

Ze houdt ervan om humor toe te passen in haar manier van samenwerken. Iets dat haar vermogen om te relativeren alleen maar bevorderd.

Geen doorsnee, maar wel een uitstekend management ondersteuner!

Een Spotlight voor de ervaren mbo+ management ondersteuner (studerend hbo).

Een zelfstandig werkend en denkend management ondersteuner (studerend voor hbo-certificaat bij de Secretaressehogeschool).

Opzegtermijn: per direct beschikbaar.
Werkt maximaal 32-40 uur per week.
Werkregio omgeving Apeldoorn/Zwolle/Deventer/Arnhem.

Een fijn mens. Open in haar manier van communiceren en eerlijk in handelen. Doordat haar manager (bij haar oud werkgever) intern van positie veranderde en het kantoor in Deventer werd gesloten, was er een surplus aan office managers. Voor deze management ondersteuner is toen een andere functie bedacht. Dit werkte in de praktijk niet en daardoor zijn ze in goed overleg uit elkaar gegaan.

Ze beheerst de secretarieel standaard werkzaamheden, maar is breder in haar werkervaring. Prima om haar zelfstandig te laten werken, maar ze is ook zeker collegiaal en een teamplayer te noemen.

Rustig in haar doen en laten; ‘je krijgt haar niet snel gek’.

 

 

Een loyale management ondersteuner met zeer veel werkervaring (met ambitie om een hbo-studie op te pakken).

Opzegtermijn: per direct beschikbaar.
Werkt maximaal 30-36 uur per week.
Werkregio omgeving Breda/Tilburg/'s Hertogenbosch.

Heeft het lef gehad om haar arbeidsovereenkomst van 23 jaar bij een verzekeraar te verbreken, nadat bleek dat door reorganisaties het uitoefenen van haar functie niet meer overeen kwam met haar ambities.

Ze is een verbinder, een ‘sluis’ binnen een organisatie. Communiceert makkelijk, open en direct. Verbaal is ze sterk, maar ze durft zich ook kwetsbaar op te stellen.

Als zij iets niet weet of iets niet begrijpt, dan stelt gemakkelijk een hulpvraag. Net zo gemakkelijk deelt ze haar kennis met anderen als die hier behoefte aan hebben. Indien wenselijk kan ze als meewerkend voorvrouw een secretariaat aansturen.

Ze is pittig, gezond ambitieus, maar altijd respectvol naar anderen toe.

Ze beheerst op secretarieel ondersteunend gebied de uitvoerende taken prima, maar ze is ook een echte rechterhand van een manager. Organisatiesensitief, integer en proactief.

Een Spotlight voor ervaren hr/personeelsadviseurs (hbo).

Een betrokken HRM-er, die gaat voor mens, kwaliteit en resultaat (hbo personeel en arbeid/loopbaanbegeleiding).

Opzegtermijn: in overleg per direct beschikbaar.
Werkt 28-30 uur per week.
Werkregio Arnhem/Apeldoorn.

Een mensgericht persoon. Ze is vriendelijk, betrokken en collegiaal. Integriteit en accuratese staan hoog in haar vaandel. Ze heeft een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel (uitstekende werkattitude). 

Ze voelt zich prettig in een adviserende rol. Gaat uit van feiten en gaat zorgvuldig te werk, waarbij zij details niet uit het oog verliest. Een kritische, onafhankelijke en objectieve houding is haar niet vreemd.

Adviseren van management en medewerkers over wet- en regelgeving, CAO, personele regelingen, ontwikkelings- en evaluatiegesprekken, in-, door- en uitstroom personeel, formatieplanning, functioneringsproblemen, SMT-overleg.Begeleiden van conflictsituaties en ontslagzaken. HR Administratie (opstellen arbeidsovereenkomsten, personeelsmutaties, etc.). Veel ervaring opgedaan met re-integratiebegeleiding, recruitment en loopbaanbegeleiding.

 

 

Een HR-adviseur die haar inspiratie haalt uit contacten met mensen: "een mensen mens" (hbo personeel en arbeid/case manager regie op verzuim).

Opzegtermijn: in overleg per direct beschikbaar.
Werkt 20-28 uur per week.
Werkregio Arnhem/Nijmegen/Ede.

Deze kandidate is verfrissend in haar werken met mensen; recht door zee met de juiste compassie op de juiste plaats en tijdstip. Gewend om mensen te begeleiden tijdens ziektetrajecten, maar ook ontwikkelingstrajecten binnen of buiten de voor hen bekende werkomgeving.

Het type niet zeuren, maar doen. Is doortastend en laat zich niet zomaar afschepen. Haar omgang met mensen is respectvol en integer te noemen.

Met andere woorden; ze zet graag haar schouders onder een nieuwe opdracht en/of functie.

--
www.kiemselect.nl | contactTwitter
--