Kiem Select - Koerier

logo


 

---
---

Talk of the town; de veranderingen in het secretaressevak!

Beste lezer,

Het gonst al geruime tijd op de arbeidsmarkt over het verdwijnen van de secretaresse als beroep. Een onderwerp dat menig secretaresse, maar ook manager bezig houdt. Iedereen heeft een mening. Denkt er het hare of het zijne van.
Ondanks dat sommige de mening zijn toegedaan, dat door automatisering en robotisering de secretaresse overbodig wordt, wijst de arbeidsmarkt uit dat de vraag naar een secretarieel managementondersteuner nog steeds aanwezig is,

Toegegeven, de vraag naar mbo geschoolde secretaresses neemt steeds meer af, maar de hbo geschoolde secretarieel managementondersteuner wordt daarentegen meer en meer gevraagd.
Binnenkort wordt de nieuwe Kiem Select column aan dit onderwerp gewijd.

Voor nu wil ik echter uw aandacht vragen voor een zevental secretarieel managementondersteuners, die blijven geloven in de toekomst van hun vak, zonder oogkleppen op te hebben voor de realiteit.
Ze hebben de ambitie om een nieuwe werkomgeving te vinden, waarin zij tot hun recht komen om met u en de medewerkers van uw organisatie samen de gestelde doelen te behalen.
Ze zijn per direct of op korte termijn beschikbaar. Hierbij moet u dan rekening houden met een maand opzegtermijn.

Mocht de korte beschrijving van een of meerdere kandidaten u aanspreken, neem dan gerust contact met mij op.
De verdere details en eventueel het toezenden van cv of cv's (met toestemming van de kandidate(n)) kunnen dan verder worden besproken, zonder dat hier in eerste instantie financieel consequenties aan zijn verbonden.

Wilt u na het lezen van deze Koerier en mogelijk de informatie op de site een W&S-procedure door Kiem Select laten uitvoeren, dan kan dit op basis van No Cure - No Pay.
Ik maak dan graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek om u, uw organisatie en het waarom van de vacature te leren kennen.

Graag 'tot ziens'.

Met een vriendelijke groet,

Cora Toker


T. 0575-571610
M. 06-40594965
E.  kiemselect@toker.demon.nl
W. www.kiemselect.nl
 
 

Een Spotlight voor de ervaren managementondersteuner, studerend hbo.

Een ervaren managementondersteuner voor een MT of commercieel team (studerend en in afrondende fase voor haar hbo-certificaat bij de Secretaressehogeschool).

Opzegtermijn: 1 maand.
Werkt 32 uur per week.
Werkregio omgeving Arnhem.

Een kandidate met een vriendelijk karakter. Commercieel in denken en doen; de klant gaat voor! Wil met haar ondersteuning iets betekenen voor de manager(s)/organisatie waar zij voor werkt. Werkt zelfstandig, oplossingsgericht en is een doorzetter. Organisatiesensitief met een goed ontwikkeld emphatisch vermogen. Resultaatgericht en gedreven waarbij precisie en proactief handelen voor haar vanzelfsprekend zijn.

 

Een ervaren managementondersteuner met een brede werkervaring (dit jaar gestart met het behalen van haar hbo-certificaat bij de Secretaressehogeschool behaald).

Opzegtermijn: per direct beschikbaar.
Werkt 32-40 uur per week.
Werkregio Arnhem-Apeldoorn (ca. 1 uur reistijd).

Ze is gek op haar vak. Kan goed zelfstandig binnen een team functioneren. Dit team kan bestaan uit een MT of een secretariaat. Zoekt naar nieuwe uitdagingen binnen het haar geboden kader. Vindt een goede werksfeer belangrijk, houdt van eerlijk en open werken/communiceren. Is direct. Kernbegrippen die bij haar passen zijn een informele sfeer, intensief met elkaar kunnen werken, anderen helpen. Daarnaast is zij collegiaal, sociaal, discreet, integer, loyaal, proactief, leergierig en nauwkeurig.

Deelt haar vakkennis graag met anderen. Hierdoor is ze breder inzetbaar binnen een organisatie op bijv. een secretariaat of als beleider van een (junior) teamlid.

Een Spotlight voor de ervaren mbo+ management ondersteuner.

Een "zorgzame" managementondersteuner (HAVO, medisch secretaresse, Nima Communicatie-A).

Opzegtermijn: per direct beschikbaar.
Werkt maximaal 32-36 uur per week.
Werkregio omgeving Arnhem/Oosterbeek, Nijmegen (alleen voor tijdelijke opdrachten), Doetinchem, Zutphen.

Zorgzaam in de zin van ontzorgen. Wil graag werken in een goede onderlinge sfeer, deel uit maken van een team. Ruime werkervaring in het werken voor (semi)overheidinstanties, maar ook zorggerelateerde organisaties hebben haar aandacht. Ze is goed in secretarieel gerichte uitvoerende taken, met name het notuleren van vergaderingen (met laptop). Daarnaast kan zij ook projectgerelateerde taken oppakken. Met haar Nima Communicatie-A kan zij ook op dit gebied haar bijdrage leveren.

Na het overlijden van haar man, is zij weer klaar voor een volgende stap in haar loopbaan waarbij zij het volgen van hbo studie niet uitsluit. Ze lacht graag en houdt van humor in haar werk.

 

Een managementondersteuner met uitgebreide secretarieel en financieel gerichte talenten (IQ 135, HAVO en NGPR-A).

Opzegtermijn: 1 maand.
Werkt maximaal 32-40 uur per week.
Werkregio omgeving Apeldoorn, Deventer, Zwolle.

Kiem Select kent deze kandidate al heel wat jaren en heeft haar zien uitgroeien tot een allrounder op secretarieel en financieel administratief gebied. Communicatief zeer vaardig (licht extravert), een Pietje Precies met een uitstekend gevoel voor humor. Ze ambieert een afwisselende functie, waarbij zij haar klantgerichtheid en probleemoplossend vermogen kan inzetten om samen tot een goed resultaat te komen. Uitstekende analytische vaardigheden, is stressbestendig. Haar kennis van de Engelse taal is uitmuntend, dus een werkomgeving waarbij deze kennis van toepassing is, zou voor haar een extra element in haar takenpakket zijn.

Een Spotlight voor ervaren managementondersteuners voor CEO/CFO/RvB (hbo geschoold).

Een krachtige ondersteuner voor een CEO/MT als MA of inzetbaar als PMO, evt. internationaal. (HEAO Int. Business and Languages).

Opzegtermijn: per direct beschikbaar.
Werkt 32 uur per week + uren beschikbaar voor thuis werken.
Werkregio Twente, Deventer, Zutphen.

Een proactieve ondersteuner, denkt mee en anticipeert op zaken. Absoluut commercieel, maar geen ambities meer richting acquisite. Communicatief sterk. Beleefd, maar doortastend. Zeer representatief. Werkt oplossingsgericht voor klant, maar verliest de belangen van de eigen organisatie niet uit het oog. Naast het intensief ondersteunen van een CEO en/of MT, tevens prima inzetbaar op een eventueel leidinggevende (centrale) positie of projectgericht. Haar forte ligt op het vlak van commercie, marketing en communicatie.

 

Een zeer goede ondersteuner voor een RvB of MT (hbo officemanagement, NCOI; gemiddeld cijfer 9).

Opzegtermijn: per direct beschikbaar.
Werkt fulltime
Werkregio Arnhem-Apeldoorn (1 uur reistijd met de auto rondom Arnhem).

Zeer goede werkattitude; ijverig. Wil bezig zijn en haalt hier energie uit. Uitstekende PA als ondersteuning van een manager werkzaam in een MT of RvB. Haar flair, organisatiesensitiviteit en optreden past hier uitstekend bij. Integer werken en ontzorgen van een manager, sparringpartner zijn, proactief meedenken, overzicht houden en prioriteiten stellen in adhoc situaties beschrijven haar kernkwaliteiten als managementondersteuner. Ze kan internationaal werken en indien gewenst ook prima leidinggeven aan bijv. een secretariaat.

Een managementondersteuner met veel werk- en levenservaring, goede opleiding en een flexibiliteit in functioneren waar menig manager blij mee zal zijn.

 

Een sterke managementassistente voor een CFO of MT (hbo managementassistente NCOI + Ecole Internationale d'hotesses Tunon).

Opzegtermijn: 1 maand.
Werkt 32 uur per week (36 uur indien thuis werken tot de mogelijkheden behoort).
Werkregio Twente, Zutphen, Deventer.

Haar loopbaan gestart in het bankwezen waarin zij zich heeft ontwikkeld van baliemedewerker tot directiesecretaresse en daarna tot managementassistente. Absoluut niet vastgeroest in de hierbij passende werkwijze. Dit wijzen ook de functies bij opvolgende werkgevers uit. Ze ontwikkelt zich snel door opleiding t.b.v. haar managementondersteunende taken. Door haar uitstekende vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren ontzorgt zij graag directies en managers. Vormt een team met degene(n) waar zij voor werkt om samen beter te worden door de beste mogelijkheden hiertoe te onderzoeken en te implementeren.

Commercieel, sociaal, dienstverlenend, proactief, werkt oplossingsgericht gedreven met de ambitie om door te blijven ontwikkelen in haar vak. Internationaal werken hoort zeker tot de mogelijkheden.

 

--
www.kiemselect.nl | contactTwitter
--