Dit betreft een spoedopdracht voor een opdrachtgever gevestigd in Utrecht.

Een zorginstelling waarvan de bestuurder op zeer korte termijn interim ondersteuning zoekt. Startend op tijdelijke basis (uitzend of freelance). Indien de samenwerking dusdanig goed bevalt, behoort een eventueel contract in loondienst tot de mogeijkheden.

In eerste instantie wordt ondersteuning gezocht in het complexe agendabeheer van deze bestuuder. Je moet het leuk vinden om de puzzelstukjes in elkaar te leggen en het niet vervelend vinden als door een ad hoc situatie de boel weer helemaal opnieuw moet worden georganiseerd.

Heb je eenmaal de organisatie door en leer je de werkwijze van de bestuurder goed kennen, dan coördineer je haar mailbox, verzorg je de correspondentie en notuleer je vergaderingen intern (RvT, MT, OR en overkoepelende organisaties). Vanzelfsprekend bereid je de besprekingen voor, draag je zorg voor geschikte vergaderruimten en nodig je de juiste mensen uit voor het bijwonen van de diverse besprekingen. Notuleren gebeurt bij voorkeur m.b.v. een laptop. Het spreekt vanzelf dat jouw kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend is.

De bestuurder is iemand die graag samenwerkt met haar secretaresse, regelmatig overleg en fine tunen. Het complexe geheel van de organisatie en de vorm van zorg die wordt verleend, vraagt hier ook om.

Het geeft jou de kans de functie uit te bouwen, jezelf te profileren in woord en daad als de rechterhand en vertrouwenspersoon van de bestuurder. Een win-win situatie voor jezelf, de bestuurder en natuurijk de organisatie. 

Wat wordt gezocht:

  • een aanpakker, die zelfstandig kan werken,
  • ruime ervaring heeft in het ondersteunen van een bestuurder,
  • integerteit en discretie,
  • uitstekende sociaal communicatieve vaardigheid,
  • organisatiesensitiviteit,
  • klantgerichte instelling.

De functie is voor iemand met een hbo werk- en denkniveau die graag 24-32 uur per week wil werken in een omgeving waarbij de zorgvraag van de cliënt centraal staat. Office365 heeft geen geheimen voor je. Het is een pré indien je eerder voor een zorginstelling hebt gewerkt.

 

Interesse in deze functie?

 

Mail mij dan z.s.m. jouw cv en motivatie.

Indien je reageert, houd dan rekening met een intakegesprek bij Kiem Select op kantoor op korte termijn. Het snel kunnen schakelen in ad hoc situaties begint hier al!