Voor werving & selectie, de ontwikkeling in functioneren van de managementondersteuner en manager,

als individu of als team.

Laat 40 +jaar ervaring van Kiem in het managementondersteunende vak 

én met managers voor je werken!

 

Het voelt goed om, zeker in deze bizarre tijden, aan het werk te zijn voor organisaties, managers en ondersteuners met het unieke pakket aan dienstverlening van Kiem.

 

Kiem Select

De intakegesprekken met potentiële kandidaten vinden nog steeds plaats. Een win-win situatie voor organisaties die nu op zoek zijn. Na screening zijn recentelijk de volgende managementondersteuners ingeschreven waarvan de cv’s op aanvraag beschikbaar zijn.

  • Inzetbaar op uitzend- of contractbasis; een (directie)secretaresse met een breed ervaringspalet, zowel in de profit als non profit sector. Up-to-date in haar vak door recente studies. Regio Arnhem. Per direct beschikbaar voor 32 uur per week.
  • Inzetbaar op contractbasis: een jong talent (hbo), dat zich meer op het managementondersteunende vak wil concentreren. Prima inzetbaar als rechterhand van een HR manager (ervaring en opleiding op HR gebied ruim aanwezig). Regio Apeldoorn. Een maand opzegtermijn. Maximaal aantal uren 32 upw (alleen mogelijk i.c.m. met thuiswerken; op kantoor fysiek aanwezig 24 upw.).
  • Inzetbaar op contractbasis: een ervaren executive assistant/directiesecretaresse, die coördinerende taken (als meewerkend voorvrouw) niet schuwt. Gewend om het hoogste échelon of OR van een organisatie breed te ondersteunen. Regio Arnhem. Een maand opzegtermijn. Maximaal 32 upw inzetbaar.
  • Inzetbaar op freelancebasis: een ondersteuner die bedreven is in het ondersteunen van bijv. een CvB, RvB of een directie(team). Notuleert op hoog niveau (RvB, RvT, medezeggenschapsraad, etc.). Regio Deventer/Apeldoorn/Zwolle. Per 1 maart a.s. beschikbaar. Uren in overleg.

*Dit is slechts een greep uit het bestand van kandidaten. Kiem Select helpt u graag met een exclusieve search voor de invulling van uw vacature.

 

Kiem Kompas

Standaard workshops of trainingen werken vaak te oppervlakkig en raken niet de kern van een probleem of vraag binnen een organisatie. De kracht van het team van Kiem Kompas, is dat de trainers en coaches van Kiem Kompas op maat gemaakte workshops creëren specifiek gericht op de vraag vanuit een organisatie m.b.t. de ontwikkeling van manager en/of ondersteuner (als team of individueel). 

Momenteel wordt er gewerkt aan een aantal unieke workshops. 

Voor meer informatie over mogelijkheden voor uw organisatie of team, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-40494965.

 

Kiem Kompas Academy

Door de steeds strenger wordende Coronamaatregelen, hebben de docenten/trainers besloten de geplande activiteiten aan te passen:

  • de startdatum van de post-hbo leergang “Bedrijfs- en Organisatiekunde voor de Secretaresse” is doorgeschoven naar 26 februari 2021,
  • de workshop “De Assertieve Managementondersteuner” is verplaatst naar 2 april 2021.

*Voor beide ontwikkelingsmogelijkheden zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij. Bij interesse vraag de brochures aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bent u niet op zoek naar standaard ondersteuning bij werving en selectie, training of coaching, maar juist naar specialisatie door de samenbundeling van krachten m.b.t. management en managementondersteuning?

Dan komen wij graag in contact met u om uw vraag met werkelijkheid en daadkracht te beantwoorden zonder franje.