Zoals u kunt lezen, wilden enkele opdrachtgevers en kandidaten graag hun indrukken en meningen verwoorden met het oog op de samenwerking met Kiem Select. Voor u als opdrachtgever of als kandidaat kan dit een leidraad zijn om wel of niet een samenwerking met Kiem Select aan te gaan.

Mocht u al samen hebben gewerkt met Kiem Select en uw ervaringen delen willen met anderen, mail dan uw reactie naar Cora Toker.

 

Kandidate Annewieke

Vijf jaar geleden kreeg ik voor het eerst contact met Kiem Select/Cora Toker. Mijn ervaring met Cora van toen, deed mij weer de stap zetten naar haar. Cora maakt het gesprek heel informeel en ik voel mij zeer op mijn gemak bij haar. Zij is direct, integer en weet zeer zeker waar zij over spreekt. Met een paar vragen, die zij stelt aan de hand van mijn CV, weet zij vrij snel hoe ik ben en ook goed te verwoorden wat mijn wensen zijn. Wat ook fijn is dat ik met haar kan bespreken in wat voor soort organisaties ik graag wil werken maar vooral ook in welke ik niet wil werken.

Zij geeft goede tips voor wat betreft mijn CV en zegt waar het op staat. Daar moet je wel tegen kunnen, maar dat maakt het wel direct helder.Ik kan haar zeker aanraden bij anderen, zij heeft een groot netwerk en is heel sociaal.

Kandidate Wijnanda.

Het contact met Kiem Select was vanaf het eerste moment erg prettig. Snel schakelen, snel antwoorden en doorpakken. Er werd direct een kennismakingsgesprek gepland. Een waardevol gesprek waar Cora de nodige tips meegeeft. Ik vind het erg leuk om te merken dat Cora je oprecht verder wil helpen.

Johannes Tuinhof, Commercial Director Melspring International BV

 

De samenwerking met Kiem Select en Cora is er een van nu een vraag en morgen al beweging!

Doordat Cora onze organisatie al vele jaren kent en ook tijd en energie investeert in relatie onderhoud kan ze snel en adequaat reageren. Dit doet ze op haar zeer persoonlijke en directe wijze, door positief, open en kritisch naar de organisatie en positie te kijken.

De afgelopen jaren heeft Kiem Select diverse posities binnen Melspring International ingevuld en mocht het een keer iets minder passen dan wordt er verantwoordelijkheid genomen en geacteerd!

Diana Mouw-van Riel, directeur Rieel-organisatieverbeteringen

 

Cora Toker maakt het verschil!

Door haar mensenkennis, oprechte aandacht, positief kritische blik en verbindende kwaliteiten stijgt zij ver boven haar vakgenoten uit.

Meer dan 10 jaar heb ik met haar bijzonder prettig samengewerkt en samen opgetrokken bij opdrachtgevers.

Ben je op zoek naar professionele managementondersteuning? Bel Cora!

Kandidate Marianne Litjens-Admiraal

 

Cora Toker, een fantastische dame.

Houdt haar gesprekspartners op een prettige wijze een spiegel voor.

Kent in no-time de kwaliteiten van haar gesprekspartners en weet de gesprekspartners op een juiste manier te prikkelen.

De juiste persoon op de juiste plek; Cora een dame die zich vol overgave inzet voor de opdrachtgever én de kandidaat waarbij tijd geen rol speelt maar kwaliteit leidraad is! Een aanrader!

 

 

Astrid Kuijper, directiesecretaresse en HR, Unica Building Services Arnhem.

 

Cora weet als geen ander de juiste kandidaten te vinden op de verschillende niveaus in de managementondersteuning. Ze kent de kandidaten door en door en daardoor is ze in staat de juiste match te maken.

De samenwerking met Cora is altijd meer dan plezierig. Ze heeft het sterke vermogen goed te luisteren en daardoor de vertaling te maken naar de klantwens.

Ik hoop nog vele jaren met haar te mogen samenwerken.

Harry Plaizier. HR, loon/salarisadministrateur Van Dillenbouwbedrijf, Culemborg.

Cora is voor mij de ideale partner in de zoektocht naar een nieuwe collega in een secretariële of administratieve functie.

De passie die zij laat zien als het om haar honden gaat, is ook terug te vinden in haar zoektocht naar de ideale kandidaat.

Buiten haar enthousiasme kan ze ook 'to the point' zijn. Ze is direct in haar boodschap en mening, zowel tegen de werkgever als tegen de kandidaat, waar wij alleen maar blij mee kunnen zijn.

Als ze een kandidaat presenteert, hoeven wij niet te twijfelen of er een match is. Die is er!

Is er een succesvolle match zijn we nog niet van haar af. Regelmatig neemt ze nog contact op om te kijken hoe het gaat.

Jozé Gerrits, Hoofd bedrijfsbureau/examenbureau IFV, Instituut Fysieke Veiligheid Brandweeracademie

Boem tjakka boem.... dat typeert Cora Toker voor mij. Met haar recht door zee karakter, waarbij zij geen blad voor de mond neemt, weet je altijd waar je aan toe bent. Ik heb zelden iemand gezien binnen de wereld van werving & selectie die zo gedreven is. Met haar scherpzinnige geest heeft zij snel door wat een organisatie nodig heeft en weet zij dit als geen ander te vertalen naar een kandidaat die daar het beste bij past. Cora gaat niet voor minder dan de enige juiste match en dit traject doorloopt zij op zeer deskundige en professionele wijze.

En is de kandiaat eenmaal geplaatst, dan houdt Cora nog steeds de vinger aan de pols. Daarbij heeft zij zorg, aandacht en goede adviezen voor zowel de kandidaten als organisatie.

Ik vind het heerlijk om met Cora samen te werken en zo nu en dan met haar te sparren over 'ons' vak!

Shirley van den Berg, Personal Assistant/P&O, Nathan Group, Duiven.

Ik vind het werken met Kiem Select heel prettig. Cora kent onze organisatie goed, kwam bij ons op kantoor langs om een functie grondig te inventariseren, weet daardoor goed wat er speelt en wat we zoeken. Ze werkt met grote gedrevenheid, is vasthoudend, waardoor ze ook een lastige functie weet in te vullen.

Ze is creatief in de zoektocht naar goede mensen, waardoor ze in de huidige crisistijd juist ook de latent zoekenden weet te bereiken en vervolgens weet te enthousiasmeren voor ons bedrijf.

Kiem Select bewaakt het werving & selectieproces van begin tot eind. Hierbij neemt Cora een adviseursrol in zowel naar mij als klant, als ook naar de kandidaat. Dit vind ik een grote meerwaarde van Kiem Select als intermediar.

David van As, directeur bestuursbureau bpfBOUW.
Kiem Select, in de persoon van Cora Toker, heeft op een professioneel kritische wijze het selectietraject begeleid voor de werving en aanstelling van een office manager/PA voor het bestuursbureau van bpfBOUW. Dat is heel succesvol en plezierig verlopen. Cora is iemand die zeer to the point functioneert, scherp werksituaties analyseert, inhoudelijk de vacature en geschiktheid van kandidaten transparant wikt en weegt, de voortgang goed bewaakt en met passende adviezen en oplossingen komt. Ze blijft intensief betrokken bij het gehele traject en besteedt de nodige aandacht aan nazorg. Kortom: Kiem Select heeft uitstekende rol vervuld, we zijn zeer tevreden met het bereikte resultaat.

 

Simone Eriks-ten Berk de Boer, Office Manager/PA bestuursbureau bpfBOUW.
Het bedrijf Kiem Select, onder leiding van Cora Toker, is één van de weinige professionele bureaus, die een cv niet alleen beoordeelt op inhoud.
Vooral kijkend naar  de persoon die het cv heeft aangeleverd, zorgt Cora voor een goede match tussen werkgever en werknemer.
Recht door zee (die foto kan echt niet hoor!), kijkend naar de toekomst (blijf investeren in opleiding), to the point (ik kan hier niks mee, als je nu eens…. ) en vragend naar de persoon achter het gezicht (wat heb jij te bieden), dat is hoe ik Cora omschrijf. Altijd bereikbaar voor vragen en nazorg.
Kortom een warme, humoristische  en aangename persoonlijkheid.
Cora, dank voor het bemiddelen bij mijn huidige functie bij het bestuursbureau van bpfBOUW.

KIEM SELECT GAAT VOOR MAATWERK


Toen Cora een opdracht kreeg voor het zoeken naar een geschikte kandidaat voor De Covik begon zij met een bezoek aan ons bedrijf en volgde er een gesprek om zo onze wensen te inventariseren en de cultuur van het bedrijf te proeven. Op deze manier ontstond bij haar een goed beeld van onze organisatie en waar wij naar op zoek waren.

Daarna ging zij met veel gedrevenheid op zoek naar een persoon met de juiste capaciteiten maar vooral ook naar een kandidaat die paste binnen de cultuur van ons bedrijf.

De sollicitanten worden door Cora, in haar kantoor, ontvangen. Tijdens een gesprek, in een ontspannen sfeer, neemt zij alle tijd om een goed beeld te krijgen van de persoonlijkheid van de kandidaten.

Op deze manier werden alleen zij voorgesteld met een profiel dat echt paste binnen De Covik en er volgde geen lange sollicitatieprocedures.

De keuze was snel gemaakt. Deze manier van werken is ons goed bevallen.

Directie van De Covik B.V., Steenderen

Suze Vaes, Interim manager cardiologie
Admiraal De Ruyter Ziekenhuis, Goes
Cora heeft mij al meerdere malen geholpen met het vinden van managementondersteuning.
Elke keer gaat zij precies na welke ondersteuning ik op dat moment nodig heb en welke kandidaat daar bij past.
Ze luistert heel goed en stelt dan de perfecte kandidaat voor die klus in dat bedrijf aan mij voor.
We spreken elkaar regelmatig voor, na en tijdens de klus, omdat het leuk is met elkaar contact te hebben en omdat Cora wil weten of ik tevreden ben.
Ik kan voor alle vragen rondom haar kandidaten bij haar terecht en dat vind ik een heel prettige werkwijze.

Wilma Koopman, corporate recruiter
Gelre ziekenhuizen, Apeldoorn

In 2012 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Kiem Select. Cora heeft voor Gelre ziekenhuizen een aantal keer een secretaresse gematcht. Tot volle tevredenheid. Ze is recht door zee, professioneel, hartelijk en kan goed luisteren. Ze gaat voor de volmaakte en duurzame match. Ze heeft daarbij veel aandacht voor de organisatie en de wensen van de opdrachtgever. Ze is deskundig, bezit een hoge integriteit in haar werkzaamheden. Kortom geeft waar voor uw geld.

Ronald Smits, Secretaris Raad van Bestuur
Gelre ziekenhuizen, Apeldoorn

Cora heeft ons vijf maal goed geholpen. Zij kent het vak van directiesecretaresse heel goed van binnenuit en als extra dimensie bekijkt zij potentiële kandidaten ook in het kader van het hele raad van bestuur team waarin iemand moet komen te werken.
Dit betekent dat, in zee gaan met Cora tijd kost omdat er een uitgebreide intake is. Niet alleen met de persoon waarvoor een kandidaat komt te werken, maar ook met de rest van het team.
Onderdeel van haar voorbereiding is ook dat zij (gelukkig) weinig kandidaten op gesprek stuurt maar degenen die komen zijn vrijwel altijd interessant. Ook prepareert zij zowel de organisatie als de kandidaten op de te voeren gesprekken. Deze persoonlijke aandacht is functioneel en prettig en brengt beide partijen tot een betere en diepere aftasting van elkaar. Bij afwijzing van een kandidaat moet je wel eerst het ‘gevecht’ met Cora aangaan. Zij staat voor haar kandidaten maar voor goede argumenten en directe feedback staat zij altijd open.
Nazorg. Zowel naar kandidaat die het geworden is als bij ons, de klant, komt Cora regelmatig informeren hoe het gaat. In het begin vaak, later neemt de frequentie af. Bij eventuele verschillen die er bestaan weet zij beide partijen subtiel tot elkaar te brengen.
Kortom, werken met Cora is werken met een vakvrouw en daardoor een investering met een hoog rendement.