KIEM kompas logo 2019

 

De Kiem Kompas Academy is er speciaal voor de secretaresse, die managementondersteuner, die verder wil in haar vak alsook de manager die ambitiess heeft om verder te ontwikkelen, te groeien en investerend uit deze crisis te komen als een professional die ertoe doet. Juist nu! De arbeidsmarkt vraagt hierom.

Met een team van docenten, trainers en coaches bieden wij een gevarieerd programma van mbo+/hbo-leergangen t/m trainingen, kennissessies, workshops en assessments. Online maar ook fysiek onderwijs. Wat de huidige crisis ons leert is, dat online onderwijs acceptabel is tot bepaalde hoogte. De aanwezigheid van een docent is noodzakelijk net als de interactie tussen deelnemers/studenten om de kwaliteit van het onderwijs te kunnen waarborgen. Vanzelfsprekend worden de Corona-maatregelen gevolgd bij fysiek onderwijs.

 

 

Het actuele aanbod

 

Post-hbo Bedrijfs- en organisatiekunde voor de secretaresse: een pittige, korte leergang voor de secretaresse met ambitie!

Deze opleiding wordt gegeven door een van de docenten van Rieel-organisatieverbeteringen. Een bewezen betrouwbare partner van Kiem Select. 

Programma

Gedurende 5 maanden ontvang je fysiek onderwijs. Je verdiept jezelf in jouw vak door het ontwikkelen van managementvaardigheden, inzicht in de interne bedrijfsvoering, communicatie, etc. Met de opgedane kennis en een behaald hbo-certificaat versterk je jouw positie als sparringpartner voor het management en de organisatie.

Minimaal 5/maximaal 10 personen.

Toelatingseisen

Een mbo+/hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur door opleiding. 

Start

Najaar 2020. Indien dit door de Coronamaatregelen niet mogelijk is, wordt uitgeweken naar februari 2020.

Locatie

Nader te bepalen, afhankelijk van de woon-/werkplaats van de deelnemers wordt de meest gunstige gelegen locatie gekozen voor alle studenten.

NB: m.b.t. deze leergang is het ook mogelijk om in-company onderwijs te volgen door een groep ondersteuners binnen een organisatie. Vraag gerust een offerte aan!

Inschrijving

D.m.v. een telefonische intake door Cora Toker na toezending van cv en huidig functieprofiel van de deelnemer.

 

De Secretaressemeetlat

Een snelle en handige tool om te weten wat je waard bent op de momenteel zo moeilijke arbeidsmarkt.

De Secretaressecoaches van Kiem Kompas brengen jouw unieke ervaringsprofiel in kaart in relatie tot jouw opleidingsachtergrond en werkervaring. Een graadmeter voor jezelf, maar ook voor jouw huidige of toekomstige werkgever. Veertig jaar ervaring in én met het secretaressevak gaan met jou aan de slag om jouw ervaringsprofiel samen te stellen. 

Weet jij wat jouw kansen op de huidige arbeidsmarkt zijn? Vooral in Coronatijd is dit belangrijk om te weten. Weten wat jouw meerwaarde is t.o.v. de concurrentie. Weten waar het nog aan schort om jouw hoofd boven het maaiveld uit te kunnen steken.

Meten is tenslotte weten!

Wat weet je na de meting?

  • Wat jouw mogelijkheden en onmogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt.
  • Wat jouw competenties en capaciteiten zijn.
  • Op welk niveau jouw huidige vakkennis ligt en waar eventuele verbeterpunten liggen.
  • Welke functies op de arbeidsmarkt het best bij jou passen.
  • In welke omgeving jij het best tot je recht komt.

Wat is het voordeel van de meetlat voor jou?

  • Je weet waar je staat in jouw loopbaan.
  • Energie om een vervolgstap te zetten.
  • Motivatie om de veranderingen in het vak en op de arbeidsmarkt het hoofd te kunnen bieden.

Gissen = missen

Met de Secretaressemeetlat weet je het zeker! Dit is pure winst om (onbenutte) talenten en vaardigheden in kaart te brengen. Jouw kwaliteiten en capaciteiten daar in te zetten waar je wordt gewaardeerd. 

Programma

Individueel.

Toelatingeisen

Niet gebonden aan opleidings- of werk- en denkniveau. 

Locatie

De meest gunstige locatie op kantoor van een van de Kiem Kompas coaches.

Inschrijving

Opgeven per e-mail of telefoon bij Cora Toker.

 

Workshop “de assertieve managementondersteuner”: leer op subtiele manier te zeggen wat er werkelijk toe doet.

Je ziet en hoort veel in de organisatie. Je ziet waar een directeur of manager zichzelf kan verbeteren. Je ziet mogelijkheden om werk over te nemen, maar zij blijven het liever zelf doen. Als ondersteuner ben je meer gewend op de achtergrond te werken; dienstbaarheid voorop. Assertiviteit vergt dat je op de voorgrond treedt en jouw expertise te profileren, in te zetten. 

De executive & organisatie coach van Kiem Kompas, Elsbeth van Lienden, leert je jouw ‘assertieve ik’ kennen. Communiceren op een manier dat het beklijft; jij als een prettige en waardevolle gesprekspartner wordt ervaren door jouw manager en uiteindelijke de totale organisatie.

Programma

Workshop voor minimaal 5/maximaal 12 personen en duurt 2,5 uur.

Toelatingeisen

Niet gebonden aan opleidings- of werk- en denkniveau. 

Volgende workshop staat gepland op

5 februari 2020

Locatie

Nader te bepalen, afhankelijk van de woon-/werkplaats van de deelnemers wordt de meest gunstige gelegen locatie gekozen voor alle deelnemers.

Inschrijving

Opgeven per e-mail of telefoon bij Cora Toker.

 

Informatie inwinnen m.b.t. kosten en/of brochures ontvangen? Neem contact op met Cora Toker per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-40594965/0575-571610.