KIEM kompas logo 2019

 

De Kiem Kompas Academy is er speciaal voor de secretaresse, die managementondersteuner, die verder wil in haar vak alsook de manager die ambitiess heeft om verder te ontwikkelen, te groeien en investerend uit deze crisis te komen als een professional die ertoe doet. Juist nu! De arbeidsmarkt vraagt hierom.

Met een team van docenten, trainers en coaches bieden wij een gevarieerd programma van mbo+/hbo-leergangen t/m trainingen, kennissessies, workshops en assessments. Online maar ook fysiek onderwijs. Wat de huidige crisis ons leert is, dat online onderwijs acceptabel is tot bepaalde hoogte. De aanwezigheid van een docent is noodzakelijk net als de interactie tussen deelnemers/studenten om de kwaliteit van het onderwijs te kunnen waarborgen. Vanzelfsprekend worden de Corona-maatregelen gevolgd bij fysiek onderwijs.

Corona biedt ook kansen! Betaalt jouw werkgever jouw ontwikkeling en groei? Is de organisatie gevestigd in de provincie Gelderland? Dan kan gebruik worden gemaakt van de SMART regeling Covid-19 om de investering in opleiding van een medewerker hierop te verhalen. 

 

Het actuele aanbod

 

Post-hbo Bedrijfs- en organisatiekunde voor de secretaresse: een pittige, korte leergang voor de secretaresse met ambitie!

Deze opleiding wordt gegeven door een van de docenten van Rieel-organisatieverbeteringen. Een bewezen betrouwbare partner van Kiem Select. 

Programma

Gedurende 5 maanden ontvang je fysiek onderwijs. Je verdiept jezelf in jouw vak door het ontwikkelen van managementvaardigheden, inzicht in de interne bedrijfsvoering, communicatie, etc. Met de opgedane kennis en een behaald hbo-certificaat versterk je jouw positie als sparringpartner voor het management en de organisatie.

Minimaal 5/maximaal 10 personen.

Toelatingseisen

Een mbo+/hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur door opleiding. 

Start

September 2020

Locatie

Nader te bepalen, afhankelijk van de woon-/werkplaats van de deelnemers wordt de meest gunstige gelegen locatie gekozen voor alle studenten.

NB: m.b.t. deze leergang is het ook mogelijk om in-company onderwijs te volgen door een groep ondersteuners binnen een organisatie.

Inschrijving

D.m.v. een telefonische intake door Cora Toker na toezending van cv en huidig functieprofiel van de deelnemer.

 

Inzichtsessie ”persoonlijk leiderschap en groei”: voor de secretaresse die verder wil ontwikkelen in het vak,

maar ook als mens. Staan voor wie je bent!

Ontdek wat je nog meer in jouw mars hebt om te doen wat je het liefste doet; jouw manager zo goed mogelijk ondersteunen met jouw managementondersteunende kwaliteiten. 

De vertrouwde en vaardige trainer/coach van Kiem Kompas Mieke Bos leert jou dit in een persoonlijke sessie. Hoe je dit doet, waar je moet beginnen en wat er nog te ontwikkelen is binnen jouw functioneren. Hierbij wordt gebruik gemaakt met het DiSC-profiel waarmee jouw unieke gedragsstijl in kaart wordt gebracht. Een helder en objectief inzicht in jouw persoonlijk handelen, jouw drijfveren en jouw werksituatie.

Programma

  • Online invullen van een persoonlijke vragenlijst. 
  • DiSC-profiel (in 30 min. online te maken op een moment dat jou past), rapport volgt in jouw mailbox.
  • Persoonlijke sessie voor uitleg over het profiel en inzicht dat jou dit geeft (1,5 uur). 

Toelatingeisen

Niet gebonden aan opleidings- of werk- en denkniveau. 

Start

Voor deze inzichtsessie wordt per deelnemer een persoonlijke afspraak gemaakt.

Inschrijving

Opgeven per e-mail of telefonisch bij Cora Toker.

 

Workshop “de assertieve managementondersteuner”: leer op subtiele manier te zeggen wat er werkelijk toe doet.

Je ziet en hoort veel in de organisatie. Je ziet waar een directeur of manager zichzelf kan verbeteren. Je ziet mogelijkheden om werk over te nemen, maar zij blijven het liever zelf doen. Als ondersteuner ben je meer gewend op de achtergrond te werken; dienstbaarheid voorop. Assertiviteit vergt dat je op de voorgrond treedt en jouw expertise te profileren, in te zetten. 

De business executive coach van Kiem Kompas, Elsbeth van Lienden, leert je jouw ‘assertieve ik’ kennen. Communiceren op een manier dat het beklijft; jij als een prettige en waardevolle gesprekspartner wordt ervaren door jouw manager en uiteindelijke de totale organisatie.

Programma

Workshop voor minimaal 5/maximaal 12 personen en duurt 2,5 uur.

Toelatingeisen

Niet gebonden aan opleidings- of werk- en denkniveau. 

Start

25 september 2020.

Locatie

Nader te bepalen, afhankelijk van de woon-/werkplaats van de deelnemers wordt de meest gunstige gelegen locatie gekozen voor alle deelnemers.

Inschrijving

Opgeven per e-mail of telefoon bij Cora Toker.

 

Global Leadership Assessment (GLA360)

Een assessment voor managers of andere leidinggevende medewerkers binnen een organisatie.

De meeste beschikbare assessments zijn opgesteld door een coach of statisticus. De GLA360 assessment is het eerste en enige assessment op de markt, dat is ontwikkeld dóór leiders van multinationals vóór leiders van multinationals.

Via Kiem Kompas nu ook beschikbaar voor het MKB, start-ups en scale-ups!

De GLA360 omvat en meet de top 15 competenties die van de leider (manager/leidinggevende) van vandaag mogen worden verwacht. Het geeft hem/haar een beeld van de competenties die door hem/haar moeten worden ontwikkeld om succesvol en effectief te zijn in het leiderschap. Hierbij wordt niet alleen naar eigen inzicht van de leider beoordeeld; gedurende het proces worden stakeholders uit de eigen organisatie betrokken.

Een gestructureerd proces waarbij, na een uitgebreide intake, on- en offline date worden verzameld. Deze worden geanalyseerd door een hiervoor gecertificeerde coach; Elsbeth van Lienden de business executive coach van Kiem Kompas. Deze data wordt door deze coach met de leider besproken, waarna 1 of 2 leiderschapsgedragingen worden gekozen om verder te ontwikkelen.De GLA360 kent een doorlooptijd van ca. 2 maanden, inclusief begeleidende coaching en kan zowel individueel als in teams worden ingezet.

Aanvullend kan een jaar coaching worden ingezet op een of twee groeigebieden van leiderschap gekozen door de coachee. Aanvullende coaching voor een half jaar behoort ook tot de mogelijkheden met tussentijdse metingen over de stand van zaken/vorderingen.

Toelatingeisen

Niet gebonden aan opleidings- of werk- en denkniveau. 

Start

Voor dit assessment wordt per deelnemer een persoonlijke afspraak gemaakt.

Inschrijving

Opgeven per e-mail of telefonisch bij Cora Toker.

Informatie inwinnen m.b.t. kosten en/of brochures ontvangen? Neem contact op met Cora Toker per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-40594965/0575-571610.