cora 2014

Wie is Cora Toker?

Vreemd om over jezelf te moeten schrijven in de derde persoon, dus liever een profielschets van mijzelf over mijzelf.

Ik ben een ambitieuze en gedreven vrouw. Geboren in Noord-Brabant, opgegroeid in de omgeving van Arnhem en nu alweer ruim 25 jaar woonachtig en werkzaam in de Achterhoek.

Na 16 jaar loondienst bewust gekozen voor het ondernemerschap. In 1996 ben ik gestart met het bedrijf Kiem Services bestaande uit:

  • Kiem Design - het adviesbureau voor grafische vormgeving en het adviseren van (door)startende ondernemers (i.s.m. met mijn man Mike Toker),
  • Kiem Select - het adviesbureau voor managementondersteunend personeel, waarbij de nadruk ligt op werving en selectie en daarnaast mogelijkheden worden geboden voor counselling, verandermanagement en outplacement.

Met Kiem Select vervulde ik een lang gekoesterde wens om mijzelf bezig te kunnen houden met de ontwikkeling en ambitie van individuele managementondersteuners, maar ook met het ondersteunen van organisaties (non-profit en profit) bij de inzet van deze beroepstak. Met oog voor details de juiste match te maken tussen mensen die (gaan) samenwerken, de nodige begeleiding te bieden bij eventuele problemen en veranderingen.

Gelukkig voor ons allemaal is het veranderen van de arbeidsmarkt, besturen van organisaties en ontwikkelingen in managementondersteunende beroepen actueel en springlevend. Dat is goed want stilstand is achteruitgang. Een fenomeen waar niemand bij is gebaat.

Het is een feit, dat binnen de vakgebieden van het managementondersteunend personeel grote veranderingen plaatsvinden door automatisering en robotisering. Specialisme wordt gevraagd door de arbeidsmarkt waardoor verschuivingen in takenpakketten ontstaan. De verschuivingen veroorzaken onrust bij zowel het management van organisaties als bij het managementondersteunend personeel.

Door mijn ruime werkervaring opgedaan als recruitment specialist en consultant gespecialiseerd in managementondersteunend personeel ben ik graag de gesprekspartner voor zowel de werkzoekende als personeelszoekende partij. Mijn drijfveer hierbij is het werken met en voor mensen. Samen de genoemde veranderingen het hoofd bieden om tot een oplossing te komen waar eenieder wel bij vaart.

Gedurende het bestaan van Kiem Select is er een uniek dienstenpakket ontstaan. Met dit pakket ambieer ik de harmonie van belangen te kweken tussen organisaties en het managementondersteunend personeel. Niet als tegenstanders van elkaar, maar als partners. Dat “de Kiem Select aanpak” de juiste vruchten afwerpt kunt u lezen in de op deze website achtergelaten referenties.

Met trots en veel plezier kijk ik terug op de ontwikkeling van Kiem Select. Ik kan niet wachten om mijn werk de komende jaren voort te mogen zetten en verder te blijven ontwikkelen. De vele veranderingen in de beroepen van de managementondersteuners bieden kansen voor organisaties en de beroepsgroepen door ontwikkeling, opleiding en inzicht. Nu en in de toekomst!

Ik kom graag met u in contact om na te gaan of er mogelijkheden tot samenwerking zijn. Aarzel niet, als er iets niet duidelijk is, om te bellen of een e-mail te sturen. Raad niet, neem niets aan, maar vraag…. Er zijn nooit domme vragen. Ik ben er voor u!

Met een hartelijke groet!

Cora Toker-Dekkers