IK DENK, DUS IK BEN!!!    

Jij wilt groeien en ontwikkelen als mens maar ook als support professional.

Dit kan bij de opleidingstak Kiem Kompas Academy! Met ons opbouwende programma van persoonlijke ontwikkeling en voortuitgang voor de support professional van nú.

We koesteren jouw talent. Jouw rijpingsproces en de veranderingen die je tijdens onze trainingen/opleidingen ondergaat, worden begeleid door een bevlogen docent en trainers.

Door te werken met compacte groepen, het geven van dynamische lessen en daadwerkelijke aandacht voor jou als student maakt de Kiem Kompas Academy het verschil bij het verwezenlijken van jouw ambities binnen jouw vakgebied.

De diverse niveaus, die je gaat doorlopen, starten met kennis vergaren, deze kennis leren toepassen en vervolgens jouw groei naar een adviserende rol binnen samenwerkingen en de organisatie.

De post-hbo leergang

Bedrijfs- en organisatiekunde voor de support professional

Meesterschap in Managementondersteuning

Meesterschap in Managementondersteuning

De post-hbo leergang

Leidinggeven aan secretariaten en teams

Workshop

Grensoverschrijdend gedrag en integriteit

Training

Financiën voor de secretaresse

Training

Presenteren met Power

Workshop

De Assertieve Managementondersteuner

Kiem Kompas Academy

Een academy waarbij de nadruk wordt gelegd op de groei en ontwikkeling van de support professional.

De drempel voor een support professional om (weer) te gaan leren, kan hoog zijn. De ervaringen van online leren gedurende Corona-crisis liggen nog vers in het geheugen. Dankzij de gegarandeerde persoonlijke aandacht van de docenten/trainers en het werken in compacte groepen van max. 6 studenten, wordt het leren gestimuleerd en de leerethiek bevordert. De lessen zijn dynamisch, waarbij de studente zich betrokken voelt en ‘duikgedrag’ niet voorkomt.

Afhankelijk van welke leergang of training wordt gevolgd, starten wij met een instapniveau van mbo/mbo+. Bij voorkeur opgedaan in het secretariële beroepsonderwijs. Om teleurstelling voor te zijn volgt een korte telefonische screening door Cora Toker, zodat samen met haar de beste keuze voor een opleiding of training kan worden gemaakt.

Jazeker, via de pagina van de Kiem Kompas Academy op deze site.

Vul de nodige gegevens in en u krijgt alle gewenste folders toegestuurd via e-mail.

Jazeker. Afhankelijk van de keuze voor een van de onderwijsmogelijkheden met inzet van de leergangen kunnen intern compacte groepen worden gevormd. Trainingen en/of workshops kunnen ook deel uitmaken of centraal staan tijdens een teambuildingevent. Voor alle mogelijkheden maken wij een offerte op maat.