Professionaliteit overgoten met een flinke scheut hartelijkheid

29/05/2024

Professionaliteit overgoten met een flinke scheut hartelijkheid, dat is Cora Toker en zo werkt ze ook. Door goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever weet ze, mede door haar achtergrond en inmiddels jarenlange ervaring, iedere keer weer de meest geschikte kandidaat op de juiste werkplek te plaatsen. Cora is transparant, eerlijk en duidelijk wat het fijn maakt om met haar samen te werken. Indien u op zoek bent naar de beste kandidaat voor uw (tijdelijke) vacature dan bent u bij Cora aan het juiste adres.

Sylvia Helder

Cora is een fijn mens

29/05/2024

Cora is een fijn mens, die helder, transparant en eerlijk communiceert. Met die benadering en aanpak is ze wat mij betreft zeer verfrissend en steekt ze boven het maaiveld uit.

Ik kan eenieder aanraden met haar en haar werving- en selectiebureau in zee te gaan.

Desiree Müller

Ze is kritisch en direct, maar communiceert respectvol

29/05/2024

In de afgelopen jaren mocht ik regelmatig met Cora sparren over haar en mijn werkervaringen en kansen in de markt. Cora weet met humor, mensenkennis en een passie voor haar vakgebied altijd de juiste snaar te raken. Ze is kritisch en direct, maar communiceert respectvol en gericht op samenwerking. Cora is een (vak)vrouw die ik van harte aanbeveel.

Yvonne Haerkens

Werken met Cora is een verademing

29/05/2024

Werken met Cora is een verademing. Recht door zee, concreet en op de man/vrouw af. Met aandacht voor organisaties, de mensen daarin en de onvermijdelijke details. Een scherp inzicht in de behoeften van alle betrokken, waardoor ze steeds de juiste persoon op de juiste plaats weet te plaatsen. Cora is als geen ander in staat de belangen van haar cliënten en haar kandidaten te bewaken, zonder daarbij iemand te kort te doen.

Dieni Folman

Cora is een expert in het bemiddelen van topsecretaresses

29/05/2024

Cora is een expert in het bemiddelen van topsecretaresses. Haar focus is gericht op een volmaakte en duurzame match. Ze geeft hierbij extra veel aandacht aan de persoonlijkheid van de kandidaat en haar of zijn motivaties. Ze is erg prettig in de omgang en gaat uitdagingen niet uit de weg.

Laura Borst