Wat is Kiem Kompas?

Kiem Kompas vormt de adviestak van Kiem Select voor het management en support professionals die persoonlijke groei en ontwikkeling ambiëren en dit ook nastreven in hun samenwerking. Die samen of individueel open staan voor mentoring, advies en begeleiding die recht doen aan hun beide rollen en taken in de organisatie en deze waar noodzakelijk integreren.

Wij werken graag met die mensen, die leiderschap (over zichzelf en anderen) serieus nemen en daadwerkelijk het verschil willen maken.

Start-up of scale-up organisaties t/m MKB en grote(re)-profit en not-for-profit organisaties worden door onze mentoren begeleid.

Waarom Kiem Kompas?

De vraagstukken waarvoor wij worden ingeschakeld: 

  • Hoe optimaliseren wij de werkrelatie tussen manager en support professional?
  • Hoe kunnen wij ons secretariaat herstructureren?
  • Hoe benut ik de competenties van mijn support professional(s) en hoe kan ik haar/hem/hen verder laten ontwikkelen?
  • Hoe geef ik als manager werk moeiteloos uit handen aan mijn rechterhand?
  • Ik overweeg voor het eerst om met een support professional samen te gaan werken. Waar moet ik rekening mee houden, wie of wat past bij mij? Kies ik voor tijdelijk of vaste invulling?
  • Hoe communiceer ik duidelijker richting mijn support professional en team en vice versa.
  • Hoe kan ik duidelijker zijn in het MT en mijn rol pakken?
  • Laat ons als management zien wat we nog niet zien: waar liggen onbenutte kansen bij de inzet van support professionals; solo werkend of in teamverband?
  • Wat moeten we tegen elkaar kunnen zeggen binnen onze samenwerking(en)?
  • Hoe manage ik afspraken in plaats van te blijven vasthouden aan een verwachting?

Wat wij vervolgens duidelijk maken is wat de manager ervan weerhoudt om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden in ondersteuning en wat de support professional weerhoudt om haar/zijn rol op te pakken en juist die gewenste ondersteuning te bieden.

Hoe het in z’n werk gaat.

Onze programma’s zijn transformatief, proactief en praktisch van aard. Wij geloven erin dat dit leidt tot een blijvend resultaat en meer kennis. Een quickfix, daar zijn wij niet van. 

Heeft u het idee dat optimalisatievraagstukken spelen? Dan komen wij graag langs voor een verkennend gesprek waarin u duidelijk krijgt waar verbetermogelijkheden liggen. Aan de hand hiervan bepalen wij wat wenselijk is en of wij dat kunnen bieden. Zo ja, dan ontvangt u een maatwerkofferte met meerdere opties qua uitvoering en investering en de bijbehorende resultaten. Hierna besluit u of u een traject mogelijk gaat maken. 

Heeft u vragen of wilt u kennismaken? Vul dan het contactformulier in en u wordt z.s.m. door ons benaderd om het e.e.a. met u door te nemen.

 

Het team van Kiem Kompas ontmoet u graag!

Cora Toker;
Directeur van werving & selectiebureau Kiem Select, Kiem Kompas, de Kiem Kompas Academy.

Elsbeth van Lienden; 
Business & personal mentor van top management en bedrijfseigenaren 

Mirka Moot : 
Mentor support professionals

Wat zeggen anderen over Kiem Kompas?

Oud bestuurder en huidig manager van een non-profitorganisatie

Ik zit lekker in mijn vel, ben productief etc. De mentoring van Kiem Kompas heeft daar zeker een positieve bijdrage aan geleverd. Dus dank voor de spreekwoordelijke schop onder m’n achterste.

Start-up consultant:

Het gaat goed. De Kiem Kompas coach vult me aan, remt me af en stuurt bij. Exact wat ik nodig heb.

Interim manager:

Ik vind Kiem Kompas een super mooi product/concept. Heel praktisch en vult een mooi gat dat bij ondernemers valt als ze groeien.

 

Kiem Kompas

Kiem Kompas is de organisatieadviestak. D.m.v. de inzet van mentoren bij bijv. (re)organisatie van secretariaten en ondersteunende teams. Ook leidinggevenden kunnen worden begeleid door de business executive mentor van Kiem Kompas. Ook al zou leidinggeven een aangeboren talent zijn, het is nog steeds een vak dat door finetuning de beste resultaten voor een team en dus een organisatie oplevert.

De mentoren werken 1:1 of met groepen.

Nee. Als u een probleem heeft binnen uw organisatie, dan komen wij graag in gesprek met u en pakken het daarna op. Een offerte wordt op maat gemaakt en de uitvoering hiervan wordt dusdanig opgepakt, dat de opgedane kennis beklijft bij uw medewerker(s).

Jazeker. Neem eerst contact met Cora Toker om de problematiek binnen uw organisatie telefonisch te bespreken. Zij bepaalt naar aanleiding daarvan welke mentor het beste kan worden ingezet waarna een vrijblijvende offerte volgt.

Vul het contactformulier in en Cora zal u z.s.m. benaderen via telefoon of e-mail.

Klik HIER voor het contactformulier